Låser

Kabinettlås

Kabinettlås kalles noen ganger for sylinderlås. Låsen kan tilpasses for bruk til enten skap eller skuff. Låsen kan låses opp eller igjen ved å rotere sylinderen med riktig nøkkel. Sugatsunes kabinettlåser kommer i mange forskjellige typer. Noen har for eksempel indikatorer som kan vise om en dør er låst eller ulåst. De leveres i forskjellige finisher og er tilgjengelig i flere forskjellige materialer, blant annet rustfritt stål, sink, messing, m.m.

Trykklås

Trykklås er den enkleste form for dørlås. Trykklås kan lukkes ved å trykke inn sylinderhuset på låsen, som skifter til en «på-posisjon». Det betyr at nøkkelen kan være nødvendig for å lukke og sikre låsen. Noen av låsene kan aktiveres ved å trykke inn sylinderen og trenger ikke å bli aktvert med en nøkkel. låsene kommer i flere utførelser og er tilgjengelig i messing og sink.

Sentrale låsesystem

Sentrale låsesystemer er mekanismer for å låse alle skuffene i skap samtidig med en omdreining på en nøkkel. Systemene kommer i mange forskjellige typer, for eksempel, noen har en låseindikator konfigurasjon som kan vise om en dør er låst eller ulåst. Kommer i forskjellige overflater og er tilgjengelig i rustfritt stål, sink, messing og andre.

Glassdørlås

Sugatsunes glassdørlås er ideelle for bruk på glassmonter. De kommer i forskjellige typer, med ulike funksjoner som gir en høy grad av sikkerhet. For eksempel beskytter dimple-nøkkel låsserien spesielt godt motmot tyveri, da det er ekstremt vanskelig å kopiere eller dirke opp låses. Den ene kombinasjonslås-serien har over en million forskjellige variasjoner, noe som gjør dem sterke mot tyveri. De er tilgjengelig i sink, messing og rustfritt stål og kommer i mange forskjellige overflater.

Sylinderlås

Sylinderlås er sylindriske festemidler som ofte brukes i skap. De sikrer skapene uten å påvirke utseendet på grunn av at i de fleste tilfeller er låsen skjult og nøkkelhullet er jevnt med kabinettdekselet. Sugatsunes sylinderlåser kommer i mange forskjellige typer, hver med forskjellige funksjoner som gir en høy grad av sikkerhet. For eksempel har noen boreverndeksler, og andre har hullskodder som gir et ekstra lag med beskyttelse mot låsdirking og nøkkelkopiering. Tilgjengelig i rustfritt stål, messing og mer.

Diverse låser

kodelåser er også kjent som kombinasjonslås. De har et sett med hjul og kan åpnes ved kombinasjoner av tall.

Hengelåser er sterke bærbare låser med en sjakkel. Sugatsunes hengelåser er tilgjengelig i høy kvalitet rustfritt stål.