Spennverktøy / klemmer

Vi er distributør for Destaco i Norge, noe vi har vært siden 1963. DESTACO produserte sin første klemme i 1936. I dag er DESTACO et globalt selskap og produserer i tillegg til manuelle, pneumatiske og hydrauliske klemmer også komponenter til automatisert produksjon. DESTACO har et bredt utvalg av manuelle klemmer, pneumatiske klemmer og hydrauliske klemmer.

Manuelle klemmer

Siden 1936, da den første manuelle klemmen ble designet og produsert, har DESTACO vært verdensledende innen innovasjon og teknologi. DESTACO tilbyr et bredt utvalg av manuelle klemmer fra store kraftige klemmer (vertikalt eller horisontalt håndtak) til låseklemmer og spenntenger. Uansett hvilken manuell klemme du trenger, har DESTACO en løsning.

Pneumatiske klemmer

DESTACOs pneumatiske klemmer bruker luftdrevne sylindere for å betjene klemfunksjonen. De er ideelle for hurtig fastspenning i repeterende produksjonsoperasjoner, og er flyttbare og økonomiske å bruke på kortvarige jobber med midlertidig installasjon.

Hydrauliske klemmer

DESTACOs hydrauliske klemmer gir kraftige fastspenningsløsninger der det er behov for større klemkraft kombinert med hurtig, repeterbar og pålitelig drift. Vi tilbyr et utvalg av hydrauliske og fastspenningskomponenter, kraftkilder og tilbehør som er ideelle for ettermontering eller oppdatering av enkle mekaniske systemer eller mer komplekse fastspennings- og lokaliseringsapplikasjoner. De fleste komponenter er tilgjengelige som singel-acting for å kunne bruke våre air-oil boosters. Disse økonomiske kraftkildene gir en rimelig måte å utnytte kraften til et hydraulisk system ved bruk av ditt trykkluftssystem.